Elektronica

MediaMarkt
Alles wat je qua apparatuur ooit in je leven zal zien en horen, dat heeft Mediamarkt. Met hun supergrote assortiment heb je alle apparatuur en alles wat je voor die apparatuur nodig heb. En het is goedkoop. Met hun verschillende aanbiedingen zit er altijd net een goeie aanbieding voor jou bij. Dan is het bepaalde product nergens anders goedkoper te vinden. Zelfs voor films en boeken kan je terecht bij Mediamarkt. Het is en blijft nou eenmaal media.

Expert
Expert is natuurlijk bekent van de vaste winkels waar je huishoudelijke en elektronische apparatuur kunt aanschaffen. Maar Expert heeft ook een online webshop waar je hier voor terecht kunt. Daarnaast geeft Expert.nl ook advies over verschillende apparaten en biedt naast een gratis bezorging na een bestelling ook een gratis installatie- en montageservice aan. Want de huishoudelijke dingen zijn niet zomaar geïnstalleerd. Vraag snel advies aan de medewerkers van Expert en je kan zo weer verder waar je mee bezig was! Kijk bij Expert.nl.

Apple Store
De Apple store bestaat in de vorm van een online webwinkel, maar heeft ook vele filialen over de hele wereld. In de online Apple store kan men ieder Apple product aanschaffen wat men zich maar kan bedenken. Hierbij kan men denken aan de Apple iPhone 4s, Apple iPad en Apple accessoires. In de App store kunnen de consumenten verschillende apps voor hun iPhone en iPad downloaden, zowel gratis als tegen betaling. De App store heeft sinds kort de 25 miljard downloads bereikt. Naast dit alles is de Apple store ook nog eens heel milieubewust bezig door onder andere de iPods, iPads en iPhones in compacte verpakkingen te verzenden.

Amazon
Amazon is een Amerikaanse multinational met hoofdkantoren in Seattle en Washington. Het is de grootste online winkel in de wereld. Amazon heeft verschillende websites voor verschillende landen en heeft ook de intentie om uit te breiden naar Nederland. In 1994 begon Amazon.com als een online boekenwinkel maar na groot succes breidde zich dit al snel uit en nu verkopen ze onder andere DVD’s, CD’s, games, kleren, eten en speelgoed. Op Amazon.com zijn ook dagelijkse deals te vinden en andere scherp geprijsde producten.